Oglasnik 164   ŽUPANIJSKI OGLASNIK je promidžbeni mjesečnik u nakladi od 10.000 primjeraka što se besplatno dijeli zainteresiranim potrošačima već više od 14 godina. Distribuira se na pedesetak mjesta na cijeloj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (posebice u gradovima Bjelovaru, Čazmi, Daruvaru, Garešnici i Grubišnom Polju) te u rubnim gradovima drugih županija, kao što su Koprivnica, Kutina, Sisak.

   ŽUPANIJSKI OGLASNIK tiska se suvremenim tiskarskim tehnikama u prosječnom obimu od oko 24 stranice. Grafički dizajneri oblikovat će Vaš oglas prema Vašim zahtjevima (što je uključeno u cijenu oglašavanja) i na Vaše zadovoljstvo.

   ŽUPANIJSKI OGLASNIK pruža Vam značajniji popust pri višekratnom objavljivanju Vašeg oglasa uz mogućnost izmjene teksta ili fotografija oglasa u svakom broju. To znači da ugovorom zakupljujete određeni prostor na određeno vrijeme - što je to vrijeme duže, veći su i popusti. Plaćate po ispostavljenom računu za dio zakupljenog prostora.

   ŽUPANIJSKI OGLASNIK pomoći će u promidžbi Vaše proizvodne, trgovačke ili uslužne djelatnosti. Obratite nam se s punim povjerenjem. Rado ćemo se odazvati Vašem pozivu i zajednički kreirati Vaš promidžbeni objavak.


 
ČVOR GALERIJA RIBIČI&RIBE