Pečati i graviranje

Snažni laserski graver kojim ostvarujete do 34% veću produktivnost zbog velike radne površine (dimenzija 74 cm x 44 cm). Stroj kombinira najnoviju visoku tehnologiju, veliku brzinu i snagu lasera za izradu po mjeri ili proizvodnju velikih količina.

Jednostavno gravira, izrezuje i označava na različitim vrstama nemetalnih materijala, kao npr.: staklo, plastika, akril, drvo, guma, keramika, koža, mramor, eloksirani metali. Koristi se za graviranje i vektorsko izrezivanje. Snaga lasera (Watt) određuje dubinu graviranja ili rezanja određenih materijala; veća snaga je potrebna za izrezivanje vektorskih slika iz debljih materijala.

Karakterizira ga optičko raster graviranje sa 1000 dpi, što omogućava izradu kristalno jasnih slika. Koristi se za izrezivanje ploča iz raznih nemetala, za graviranje pločica za natpise na vrata, za pehare, za razne pločice koje označavaju opasnost i daju određene slikovne poruke. Izrezuje pleksiglas na točne formate sa čistim rubom (rezom). Graviranje i na gotove proizvode od materijala koji su preporučeni za graviranje.